Nieuws
Wij stellen graag Maaike van den Bergh voor, de nieuwe choreograaf van Invitéater
Maaike begon haar danscarrière al op 5-jarige leeftijd. Naast klassiek ballet raakte ze verknocht aan moderne dans en was ze regelmatig op het podium te zien. Ze danste een aantal jaren op hoog niveau bij Ierse dansschool Celtic Border, met als hoogtepunt de voorrondes van het WK in Wenen.
Meer podiumervaring deed ze o.a. op bij de Bergse Revue, stichting Vierschaar en de BOV.
 
Ze maakte choreografieën voor middelbare scholen, toneelverenigingen, waaronder R.S.G. t Rijks, Première en openluchttheater Oosterhout.
 
Samen met 2 andere dansliefhebber richtte zij in 2015 Stichting Wilde Mossels dans op, met als doel amateurdans in de regio beter op de kaart te zetten. Zij produceren eigen dansvoorstellingen met amateurdansers tussen de 20 en 35 jaar en verzorgen performances op maat voor festivals en evenementen.
 
Samenwerking met Invitéater lijkt haar een geweldig leuke uitdaging. Ze heeft heel veel zin om, zoals ze zelf zegt: "met deze club enthousiaste, muzikale mensen aan de slag te gaan!".
 
 
Workshop voor alle ingeschreven kandidaten
op 20 januari zal door het artistiek team een gratis workshop gegeven worden aan alle kandidaten. Hiervoor kun je je aanmelden via: info@stimuleringpodiumkunsten.nl
 
2019-2020   
Informatie over de geplande activiteiten in 2019 zijn inmiddels naar alle ingeschreven kandidaten verzonden. Niet ontvangen? Controleer dan of het inschrijfgeld al is overgemaakt.
 
Sinterklaas optredens 2019
Voor 2019 staan al diverse data in optie op verschillende locaties.
Lijkt het u leuk om voor uw bedrijf, vereniging, school of familiefeest een Sinterklaas voorstelling te organiseren, of wilt u Sinterklaas en/of Zwarte Piet bij u op huisbezoek, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken: 0165-550553
 
Algemene voorwaarden 2018/2019
De Algemene voorwaarden voor 2018/2019 staan online. Lees deze goed door wanneer je je inschrijft in onze KandiDatabase of wanneer je reeds ingeschreven staat. Kandidaten die al langer ingeschreven staan adviseren we deze ook goed door te nemen, aangezien er kleine aanpassingen zijn gedaan.
 
Promoot je optreden
Sta je als Kandidaat ingeschreven in onze KandiDatabase en ben je betrokken bij een optreden, voorstelling of activiteit op het gebied van podiumkunsten? 
Laat het ons weten en mail ons de digitale flyer! Wij promoten deze op onze website en Facebookpagina!
 

BewarenBewaren


Sponsoren